Hejdå superset

Idag körde jag mitt nästsista supersetpass! På fredag är det ny månad och ett nytt träningsupplägg – jag längtar, men först ska jag krama ur det sista jag har i mina två supersetpass! Gissa om jag gjorde det idag?!

Började med att värma upp med min roddutmaning – 1000m under 4 min. Jag körde som aldrig förr och sluttiden blev knappa 4:03 Så. Jäkla. Gött! Sen blev det ökning i flera av övningarna; utfall med viktstång, bänkpress och sittande rodd! Det var sista gången jag körde detta passet, och jag är imponerad över att min kropp orkar, utvecklas och formas! Det grymma är ju att jag faktiskt för ett par veckor sen gav allt i mina reps – så mycket att jag inte hade orkat en reps till – och gjorde det samma idag – fast med tyngre vikter 😀

Totalt i alla sex övningar har jag ökat 17,5 kg sen jag körde detta pass för första gången, två dagar innan jul och sex veckor efter ett låååångt träningsuppehåll pga lunginflammation! Pass nummer två har jag ökat ännu mer i, vi får se på torsdag vart jag landar 😉

1 kommentar till “Hejdå superset”

  1. Pingback: En ledig vardag « Life of Lisa – feat. Stella By Stardust & Miracle Max

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.