Kramade ur det sista

Ikväll körde jag mitt sista supersetpass, för såvitt jag vet en månad framöver! Mitt träningsupplägg ligger ju i Sofias händer – hon planerar och jag köttar i gymmet! Hur bra?! Jag älskar att inte behöva tänka och bara köra, slita med vikter och maskiner, svettas och känna pulsen! Skönt med färdigt upplägg som passar mig och mina mål 😀

Ikväll fick jag trängas med en del andra i gymmet, vilket gjorde att jag fick slänga om i upplägget, plus att jag tänkte tanken Sista gången du gör detta Linda – kom igen vilket gjorde att jag orkade mycket mer! En total ökning på mina sex övningar från första gången till idag på 30 kg! Gissa om jag var hög på endorfiner efteråt! Jag märkte inte att Friskis stängde och att jag var sist ut ur lokalen…! Passade på att fota lite 😉
image

Nu ska jag läsa på om mitt nya upplägg så att jag kan kötta igen på lördag. Men jag kommer nog känna mig som bambi på hal is igen, treva mig fram i gymmet, med nya övningar, tunga vikter och få repetitioner.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.