Som bambi i gymmet

Idag var det dags – mitt nya upplägg skulle invigas. Det var med stor förväntan, pepp och nervositet jag tog mig till mitt älskade Friskis. Att jag efteråt fick nån typ av blackout och inte kunde komma på en enda övning för att stretcha benen är ett gott betyg för passet!

Sofia hade satt ihop ett tufft ben- och magpass för dagen. Älskar att träna ben, och övningarna hade jag kikat på med skräckblandad förtjusning – framförallt pistols! Tänk när jag kan göra sådan utan att hålla mig i något (och utan att ramla 😉 ) Eller när jag behärskar knees to elbow!?

Avlsutade styrkepasset med löpintervaller, det blev “bara” 15 minuters intervaller istället för tänkta 20 minuter då mina ben var rejält trötta och inte orkade mycket mer! Det var länge sedan jag var såhär svettig, trött och slut efter ett pass! Love it!
image

1 kommentar till “Som bambi i gymmet”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.