Det här var ju (inte alls) tråkigt

I tisdags hade mannen min och jag datenight! Denna gång skulle vi äta gott och gå på stand-up av fantastiska David Batra. Hans sista gig på ett fullsatt Cirkus i Stockholm av Det här var ju tråkigt som baseras på hans insamlande av arga lappar.

Jag kan inte komma ihåg senast jag skrattade så mycket, så gott och så länge! Tårarna sprutade, och när jag torkade bort dom från ansiktet fortsatte de rinna nerför min hand 😉

Jag som led av sömnbrist kände mig så när som bakis när vi kom hem pga den totala urladdningen! Igår hade jag kramp i magen varje gång jag skrattade – magmusklerna fick sig en rejäl omgång av skrattsalvorna!
image

Etiketter:

2 kommentarer till “Det här var ju (inte alls) tråkigt”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.