Vilar för att orka med

Gårdagens tänkta pass på gymmet sköts i tanken till ikväll. Men då min kropp skriker sova, vila, ta det lugnt är det just vad jag gjort! Efter mitt grymma pass i måndags, blev det en natt med dålig sömn (E hade mardrömmar), sen en fantastisk datenight med mannen min i tisdags och igår fanns det ingen energi, lust eller längtan till gymmet alls. Att sova var vad jag behövde och ville! Har haft känningar av att inte vara helt hundra, och det sista jag vill är att riksera att bli sjuk, därför låter jag kroppen vila så att jag ska orka med att träna i helgen igen 🙂

Att ta mig ut i det härliga vintervädret på powerwalks har jag gjort och njutit av all ny snö! Ikväll har jag tagit ett varmt bad, njutit av en blackbeanbrownie, tittat lite på tv (!!) och ska snart sova!

Känns skönt att faktiskt lyssna på kroppen och göra som den säger! Även om man aldrig ångrar ett pass är vila ibland det bästa för att orka med livet 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.