Tillbaka igen!

Ikväll var det äntligen dags för mig att gå och träna igen! En veckas frånvaro pga vila och sjukdom från mitt älskade Friskis! Kom dit och det fanns knappt några parkeringsplatser kvar – yippie, not! Det bådar inte gott för mig inne på gymmet. Men väl på plats var det ganska lugnt ändå – för att vara måndag! Vid halv åtta-åtta börjar de flesta bli klara och jag kan köra på med mina övningar!

Ikväll var det premiär för mitt sista tresplitpass – rygg, biceps och mage. Själva passet gick ok. Jag blir liksom inte så slut som jag har föräntat mig av att köra tungt och få reps. Vet inte om det är bristande teknik eller att min vänstra axel ställer till det för mig?! Har såklart mailat min PT Sofia om råd, och ska även boka in mig till min kiropraktor som får titta på detta! Hoppas få ordning – för passet är kul, jag gillar övningarna och älskar att avsluta med valfria intervaller!

Ikväll blev det 20 otroligt svettiga löpintervaller + nedvarvning. Älskar! Jag och min friskisflaska matchar varandra 😉
image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.