En rosa inbjudan!

Kategorier Event

Idag fick jag ett blomsterbud levererat till min dörr! Fick ett samtal redan i lördags då dom ville kolla att min adress stämde och att jag inte var bortrest idag! Gissa om jag har funderat över vem som vill skicka blommor till mig, inne från stan, ett datum som jag inte kunde komma på var något speciellt heller…

Det var från härliga Sophia och Diana på Reddville (tidigare Tampons for free) som skickade mig en fin bukett OCH en inbjudan till ett rosa grymt event – på Internationella kvinnodagen! TACK! Jag och min fina M kommer såklart på detta roliga event som äger rum på Rosa Skrot, tillsammans med bla Julia Fors, Lovisa “Lofsan” Sandström och Magdalena Bibik. Ska bli sååå kul!
image

Ses vi där?!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.