Mitt träningsupplägg andra månaden med PT-online

Kategorier Träning

Nu har jag tränat en dryg månad med PT-online och jag älskar det! Att Sofia efter mina mål och förutsättningar sätter ihop ett program som jag kan köra utan att tänka – bara kötta på! Upplägget för den andra månaden är ett helt annat än under den första månaden!

I januari har jag väckt min kropp genom att jobba med stora muskelgrupper, fått in tekniken och styrkan, supersetat med 15 repetitioner per övning. Därutöver ett intervallpass på löpband och ett löppass utomhus. Nu kombineras dessa två kan man säga!

Sofia har gjort ett tresplit-program, med fem övningar som avslutas med intervaller på valfri maskin i 15-20min. (alltså maxa i 30sek/ståvila i 30sek). Jag lyfter få repetitioner 6-8 i 3 set, och så tungt att en nionde reps är omöjlig!

Pass 1 Ben & mage + intervaller
Pass 2 Bröst, tricpes & axlar + intervaller
Pass 3 Rygg, biceps & mage + intervaller

Ska bli sjukt kul att titta på korten i nästa månadsskifte! Under månaden som gått har det hänt lite på måttband och våg, -5,5cm totalt och -0,5kg. För otåliga mig går det inte så snabbt som jag vill, men framförallt är jag starkare, orkar mer och har fått upp flåset! Små, små steg mot ett tightare och starkare jag!

4 kommentarer till ”Mitt träningsupplägg andra månaden med PT-online

  1. Vad roligt det låter!

    SV : Åh så gott det VAR! 😉

    Jag anser absolut inte att mandelmjölk är bättre än havremjölk, jag gillar båda två och varierar efter vad jag är sugen på mellan alla möjliga mjölksorter (: Sojaprodukter är ju omdebatterad och jag som gravid dricker inte sojaprodukter alls. Jag tycker dock att det är väldigt gott och när jag inte var gravid hade jag gärna sojamjölk hemma någon gång då och då.

    Men gällande havremjölk och mandelmjölk – bra båda två, tuta och kör! 😉

  2. Ska du köra intervaller tre gånger i veckan? Nu blev jag nyfiken – vad har du för mål konditionsmässigt? Eller är du bara ute efter att tighta till kroppen? 🙂 du behöver ju inte svara på det, men det skulle vara kul att veta! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.