Terränglöpning med reflexer och pannlampa

Kategorier Event, Träning, Utmaningar

Vart ska jag börja?! Gårdagens utflykt från trygga förorten in till stan, en dryg timmes resande till okänd mark för att testa något helt nytt med människor jag aldrig träffat! Kände mig lite lätt galen när jag klev av tunnelbanan vid Stadion och knatade bort till Östermalms IP, halv sex en fredagskväll!

Men alltså WOW vad häftigt det är att ta ig ur sin comfort zone och bara hänga med! Jag blev välkomnad av Duracellen aka Miranda som undrade hur jag fått reda på denna tillställning. Hon berättade var jag kunde byta om, lämna väskan och att ha kul 😀

Vi var runt en 85 löpare som samlades och drog iväg på given signal. Marschaller lyste vår väg bitvis på vägar och i terräng (stigar i skogen) men framförallt var det reflexer på träden som visade vart man skulle ta vägen! Så. Häftigt. att springa i skogen med massor av snö, i mörkret och följa ljuskäglornas sken och leta reflexer!

TNT reflexJag valde 5km sträckan och hade tänkt mig en tid på under 30min, men insåg snabbt att terränglöpning tar lite mer tid än vanlig. Struntade i tiden och bara flög med. Gissa om jag blev snopen när 5km inte var just 5km, utan snarare drygt 3,5!? Jag ville ju springa mer! Till nästa gång ska jag kasta mig ut i 10km spåret – ni vet ut utanför bekvämlighetszonen – det händer så grymma grejjer då!
image

Efter målgång inväntade vi de andra löparna, värmde oss vid elden, drack kaffe och snackade. Många av deltagarna kände varandra och har gjort detta förut, men vi var några nybörjare också. Avlsutade med att ta mig en varm dusch på IP, byta om och hungrig åka hem igen!

TACK Team Nordic Trail för en rolig kväll och bra arrangerat lopp!

2 kommentarer till ”Terränglöpning med reflexer och pannlampa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.