Ett grymt pass för mina (fungerande) axlar

Kategorier Träning

Idag var det dags att återigen köra mitt tunga styrkepass för axlar, bröst och triceps. Förra gången jag körde gick det ju sisådär, eftersom min axel inte lät mig jobba såsom jag ville. Det var bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Besökte min kiropraktor i tisdags, som behandlade mig och smärtan försvann omedelbart!

Så, idag var det dags att se vad det gett för resultat i min träning…! För det första gjorde det inte alls ont – hejja! För det andra kunde jag köra på, fokusera på tekniken och för det tredje kunde jag öka i vikt på hantelpress till 12kg – hej hej svarta hantlarna 😀

Avlsutade på löpbandet med mina älskade löpintervaller och idag kunde jag köra på bra! I den sista intervallen kände jag att det var på gränsen till att s-y 😉 Efteråt är känslan…obetalbar…grym…svettig…slut…hög på endorfiner…lycklig! Jag tog mig en sväng till pilatesbollarna för att fira och körde plankan i tabataform innan jag åkte hem igen!
image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.