BenpassETT

Kategorier Träning, Utmaningar

Ett svettigt pass brändes av på Friskis ikväll! Benen skulle få sig en rejäl omgång med kettelbellsutfall, benböj, bensparkar och pistols!

Jag ökade i benböjen och satte nytt PB på 45kg + 20kg stång! 6 repetitioner med rätt teknik och benen var skakiga efteråt! Sen var det dags för min hatövning pistols, eller en-ben-böj om du så vill. Jag peppade mig själv och körde sista set utan att hålla i mig – hejja mig 😀

Som sista styrkeövning körde jag knees to elbows, och jag orkade hålla i mig med händer, armar och axlar! Magen fick verkligen jobba ikväll, mot tidigare gånger då överkroppen inte orkat hålla mig i rätt position! Tack styrketräningen för det! Börjar känna mig stark och ser att det händer saker med kroppen!
image

Sen blev det 15 sjukt svettiga minuter på cykeln för intervaller! Har en bra app som talar om för mig när det är dags att spurta eller vila i 30 sek. Man kan själv ställa in den efter eget upplägg. Jag var så svettig att det sved i ögonen – då vet man att man gjort vad man ska 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.