Ge järnet

Kategorier Träning

Jag måste komma ihåg känslan av att ge allt för ett sista pass! Precis som i slutet av januari då jag körde mina sista supersetpass, så har jag nu i slutet av februari gett järnet under mina sista tunga pass! Så häftig känsla att klämma ur det allra sista – det ska jag ju göra i varje pass (ok kanske inte rimligt första gången jag kör ett helt nytt pass – men annars!)

Fick till ett riktigt bra pass för mina bröst, axlar och triceps ikväll! Om inte alltför länge är jag såpass stark och har rätt teknik för att kunna göra en pullups/chins utan stöd! Ikväll kunde jag sänka från 19kg assist till 12kg och orkade göra nio stycken totalt 😀 Heja mig! Att göra russian twists med en 10kg medicinboll var easypeasy, mot för ett par veckor sedan då jag tappade balansen med den bollen och fick köra med 8kg!
image

Nånting gjorde att jag ikväll hade mer energi än tidigare och jag kunde faktiskt springa i snabbare takt på löpbandet i mina intervaller! Benen trummade på, men var såklart rejält trötta och sega efteråt – gött!

Nu har jag bara ett tillfälle kvar på detta upplägg – sen väntar ett helt nytt som Sofia knåpat ihop! Jag kommer än en gång vara som bambi i gymmet och jag längtar faktiskt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.