Min första dag på SAFE

Jisses vilken dag jag har bakom mig! Känns som en annan värld, att sitta i ett klassrum två våningar under marken, med 39 andra träningsintresserade – alla med olika bakrund och mål med sin utbildning, pumpas med kunskap och en del goda skatt av en grym lärare!

Vi har tragglat skelettet, leder och lite muskler! Huvudet är proppat med ny kunskap och jag kommer sova såå gott inatt! Undrar när man ska hinna och orka läsa sin pärm och anteckningar 😉 Det är bra att tentan inte är förrän i maj!

Jag som inte är van vid att sitta still, eller äta sen lunch har haft det lite kämpigt, men med mellanmål i kroppen och en lyhörd lärare räddades jag av några bensträckare och gott kaffe!
image

Det är alltså steg 1 – Teoretisk grundutbildning jag går nu på SAFE (Scandinavian Academy of Fitness Education), för att i maj gå steg 2 Gruppträningsinstruktör i Funktionell styrka. Vart detta för mig på min fortsatta väg återstår att se!

4 kommentarer till “Min första dag på SAFE”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.