Benslakt + lite till!

Hängde på låset strax innan nio imorse! Idag var det benen som skulle få sitt på Friskis! Jisses vilken benslakt det blev av Sofias bencirkel! Sex olika övningar som skulle göras i 20 reps + den avslutande hatövningen jägarvila på 1 minut! Upprepa cirkeln tre varv och benen är D.Ö.D.A! Lite töjning och stretch sen blev det en 15min AMRAP (As Many Rounds As Possible) av chins, armhävningar och kettlebellsswingar! OMG vad trött jag var efter detta!
image

Lunchen smakade väldigt gott efteråt och nu tror jag att pluggandet kommer gå som en dans 😉

3 kommentarer till “Benslakt + lite till!”

  1. Pingback: Mitt träningsupplägg tredje månaden med PT-online | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.