Trisetpass

Idag var det dags för det tredje och sista passet i månadens upplägg från Sofia! Ett trisetpass med avslutande rodd har jag köttat igenom, tillsammans med pensionärerna på Friskis 😉

Triset är som superset, fast tre övningar istället för två! Det bästa med detta pass var att jag inte behövde en enda maskin, utan egen kroppsvikt, hantlel, boll och medicinboll! Varierat pass för hela kroppen med styrka och pulshöjare – precis som jag älskar! Varje övning gjordes i 10 reps och upprepades 3 gånger! Kunde köra på bra och svetten sprutade, pulsen drog iväg och leendet var stort! När styrkan var slut hoppade jag på roddmaskinen och körde i ett skönt men snabbt tempo och slutade på 9:07 och 2000m. En tid att fila ner på 😉
image

Avslutade med en oskön men välbehövlig stretch för mina korta och strama muskler! Bättring på det! Nu under utbildningen på SAFE har jag på riktigt förstått att min kropp behöver detta för att vara i balans! Ska ta upp yogan igen!

1 kommentar till “Trisetpass”

  1. Pingback: Mitt träningsupplägg tredje månaden med PT-online | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.