Så var sagan slut

Just nu känns det precis så – sagan om grundutbildning i teori på SAFE är slut 🙁 Min bubbla i världen som handlar om anatomi, nervbanor, fysiologi, biomekanik, träningslära, HLR och kroppsanalys har spruckit och jag är åter i min vanliga vardag!

Jag har funnit en ny fin vän, skaffat nya bekantskaper, lärt mig massor om kroppen och träning och haft väldigt roligt dessa sju sjukt intensiva dagar i skolbänken! Att varje morgon ta på sig sköna träningskläder, packa med sig dagens alla mål mat och mellis, åka pendeltåg till Stockholm Södra, gå till utbildningslokalen och ta sig ner två våningar under jorden (utan kontakt med omvärlden – noll täckning!) till en värld av hälsa och träning, lära sig av grymma lärare, prata med likasinnade och peppras med intryck har varit fantastiskt, roligt, slitigt, givande, aha-upplevelser, funderingar, skratt och en massa annat!
image

Är trött i både kropp och knopp och har saknat mina fina killar här hemma – känns som jag missat en massa, som vi har försökt ta igen den korta korta stunden på kvällen och morgonen med kramar, gos och prat ♥

Om knappt två månader är det dags för steg 2 & 3 i min utbildning och sen är jag klar – licensierad gruppträningsinstruktör i funktionell styrka (om jag klarar proven vill säga..!) Just nu vill jag hoppa fler utbildningar – bara för att det är så otroligt roligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.