Mitt träningsupplägg tredje månaden med PT-online

Nu är det tredje och sista månaden med PT-online för min del! Sofia har gjort ett fantastisk roligt och tufft upplägg denna månad! Efter att ha kört mina tre pass (förra veckan) justerade vi lite och gjorde ett fjärde pass!

Så här tränar jag i mars:

Pass 1: Tabataintervaller, nio övningar för hela kroppen
Pass 2: bencirkel, sex övningar x 20 reps
Pass 3: triset, nio övningar för hela kroppen + 2000m rodd
Pass 4: löpintervaller i pyramidform + 15 min AMRAP (chins, armhävning, kb-swing)

Det fjärde passet har jag ännu inte kört i sin helhet och ser med skräckblandad förtjusning framemot att köra löpintervaller i pyramidform – vilket jag aldrig gjort förut 😉 Älskar utmaningar och dessa fyra pass har gott om sådana! Du kan läsa om mina pass om du klickar här, pass 1, pass 2 och pass 3!

Jag är så glad över att jag anlitat Sofia, som peppat mig, gjort roliga träningsupplägg, hjälpt mig med kosten och svarat på mina frågor!

2 kommentarer till “Mitt träningsupplägg tredje månaden med PT-online”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.