Pyssliga ådran sätts på prov!

Kategorier Träning

Jisses vilket pirr i kroppen inför morgondagen – DÅ ska jag äntligen få träffa många av de härliga människor vars bloggar jag läser dagligen och “känner”, och säkerligen stifta nya bekantskaper. Vi är 130st som ska träna, svettas och ha roligt tillsammans på SATS Hötorget från halv sju på morgonen till strax efter fem på eftermiddagn. Sen avslutar vi med tjusig middag och en massa snack, god mat tillagad av årets kock 2011!

Fick ett mail i veckan om att göra en namnskylt och på så sätt delta i en tävling där en yogaresa står på spel! Jag vill såklart vinna detta pris och har i eftermiddag pysslat fram mitt namn med hjälp av omaka fingervantar (från jobbet!), klippt och sytt! Är ganska nöjd med resultatet, men hoppas jag inte uppfattas som otrevlig då jag vänder ryggen till… 😉
image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.