Fazer Blogger Boot Camp 2013

Igår hade jag lyckan att få ta del av en underbar, fantastisk, kärleksfull, energifylld, endorfinstinn, svettlycklig och heeelt amazing dag med fina människor! Äntligen har jag fått en röst till alla de bloggar jag läst så länge! Äntligen har jag fått kramas med dom, gett de beröm och pratat! Jag fick träffa Sofia, Annah, Alfva, Ida-Maria, Hanna, Lisa, Linda, Helena och en massa andra härliga tjejer!

Min dag och de sex pass jag valt för dagen såg ut såhär:

Du, lättviktsskorna och tekniken Tillsammans med två grymma tjejer, Jennie och Sofia, från Löplabbet fick jag testa ett par löparskor i barfotamodell från New Balance! Vi fick löpskolning och en massa grymma övningar att göra! Jag kom ut därifrån med massor av ny kunskap, inspiration och längtan efter att komma ut och springa! Vad jag inte väntat mig var att detta pass skulle vara så pulshöjande och svettigt som det var – en grym och överraskande start på dagen!
image

Fighting Spirit med proffsboxaren Helena Falk, (min gamla skolkompis från högstadeiet och gymnasiet) lotsade oss igenom ett riktigt roligt, svettigt och pulshöjande boxpass, med mycket kroppskontakt! Jag hade en härlig sparringpartner med pannben som gav mig bra motstånd!
image

Euphoria, spinningklass med underbara Jessica Clarén! Har bara hört gott om denna fantastiska instruktör och jag kan inte annat än att hålla med om alla lovord och kärlek som denna kvinna omges med! WOW vilken inspiratör! Mitt första spinningpass på mycket länge, och det var precis så kul och jobbigt som jag kommer ihåg det! Jag gick därifrån euforisk, svettig och hungrig 🙂
image

Att skapa en stor och uppskattad blogg, föreläsning med Lovisa “Lofsan” Sandström. Ännu en fantastisk källa till inspiration, energi och framförallt kunskap och driv! Jag lärde mig mycket av att lyssna till denna föreläsning!

Dynamiska rörelsekedjor ännu ett pass med kärleksfulla Jessica Clarén. Jag trodde detta pass skulle vara lågintensivt och mer “stretchigt”, men det visade sig vara ett ganska tufft pass då vi gjorde ett antal benböj och utfall. Det känns i mina ben och rumpa idag! Till hjälp använde vi oss av stepbräda, viktstång, 10 kg och 5 kg vikter!
image

Global yoga power med Martina Lennartsson. En fantastisk avslutning och precis vad jag och min kropp behövde efter all träning i kroppen och knoppen! Martina guidade igenom oss på ett bahgligt och lätt sätt, anpassade övningarna och hjälpte oss fram. Passet avslutades med att varje deltagare fick en kort massage med olja av axlar, nacke, panna och ansikte. Samtidigt läste Martina ett stycke ur en bok, med ord som träffade mig rakt i hjärtat. Det blev för mycket att hantera och jag la mig i en hög och grät en skvätt. Av lycka. Endorfinner. Spänningar som släppte. Kärlek. Energi.

Denna dag har varit så fantastisk! Överväldigad av all energi och kärlek som jag omgavs av! Så fantastiskt bra arrangerat av Sofy, Terese och Mela och alla sponsorer som ligger bakom! Allt har klickat från början till slut!

Vi bjöds på mellanmål, lunch och middag av Fazer och mästerkocken Tomas Diederichsen! Allt mycket gott och mättande! Det fanns juicer i det oändliga att fylla på med och annat smått och gott!

För att inte tala om den otroligt generösa och välfyllda goodiebagen med kläder från Reebok, Casall, Röhnisch och StayInPlace! Såklart fanns det en del ätbart däri från Fazer också!

Om jag kommer köpa mig en biljett till nästa år – råder ingen tvekan!

image

5 kommentarer till “Fazer Blogger Boot Camp 2013”

 1. Vad härligt att du hade en så grym dag! Orden värmer ända in i arrangörssjälen och skapar energi att börja planera inför nästa år! Tack och kram!

  1. Varsågod ♥ Det finns en sak jag ångrar att jag inte gjorde – det var att tacka dig, Terese och Mela på plats 🙁
   Jag räknar (nästan) dagarna till nästa års event 😀
   Kram

 2. Nästa år ska jag planera mina pass lite bättre (dvs boka i första sekund biljetterna släpps), för jag hade inte alls optimala grunden nu. Men ändå så värt!
  Och just – nästa år ska jag ju vara i tipptopp form också! 😉

 3. Pingback: #BBC2014 – vilken fest | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.