Anmäld till min första Tjejmilen

Kategorier Länkkärlek, Träning, Utmaningar12 kommentarer

Vad har jag gett mig in på..?! Efter att ha sett sent igår kväll på Instagram att Lisa och Hanna anmält sig till årets Tjejmilen, blev jag rejält frestad… Har nu anmält och betalat min startplats till årets lopp som går av stapeln lördagen den 7 september…! Jag har typ sprungit milen en gång, brukar annars ligga på bekväma 6-7 km. Nu måste jag alltså ta mig ur min bekvämlighetszon och testa nya sträckor, springa längre och mer. Tur att det är 173 dagar kvar tills det är dags! 😀

tjejmilen

12 kommentarer till ”Anmäld till min första Tjejmilen

  1. Åh vad kul! Då ses vi kanske där 🙂 Och du kommer klara det hur bra som helst du som ändå springer en del. Jag har ALDRIG sprungit en mil på träning men klarat tjejmilen ändå 🙂

  2. Jag vill ju vara med. Milen ÄR målet. Men just nu känns en kilometer som en oerhört lång sträcka. Måste bara ta mig över tröskeln och där är du ju redan. Grymt!

  3. Jag tror att du har för låga tankar om dig själv – jag tror du skulle klara milen bra imorgon.
    MEN såklart ännu bättre med lite dedikerad träning under sommaren – och moroten är ju kul att ha.
    jättekul att du anmält dig!! kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.