Hur andra ser mig?

Jag brukar inte lägga särskilt mycket tid på att fundera över hur andra ser mig, men efter att två okända personer kommit fram till mig på gymmet och pratat om löpning, intervaller och lopp så har jag börjat fundera över just detta. Jag ser inte mig själv som en typisk löpare, medan andra i gymmet tydligen gör det! Visst lägger jag tid på löpbandet under vinterhalvåret – älskar intervallträningen där, men minst lika mycket tid i gymdelen som på konditionsdelen!
image

Jag trodde jag var  tjejen som tog plats i gymmet bland hantlar, brädor och assisten, som gärna står vid speglen bland de stora killarna för att se att tekniken är rätt, som gör fula grimaser när det är tungt och som svettas floder!
image

Hur jag själv ser på mig och min kropp?! Älskar min kropp alltmer för vad den kan utföra, att den börjar forma sig och att muskler finns under kroppsfettet! Jag måste bara komma ihåg att det tar tid, finns ingen quickfix och mina bilder som tagits till och från de senaste åren visar mig just detta! På söndag är min tid med Sofia slut och jag ska åter stå på egna ben i min träning. Ska bli spännande att lägga upp pass själv efter det jag lärt mig av henne, Fitness Fighten och på min utbilding på SAFE!

2 kommentarer till “Hur andra ser mig?”

  1. Det där med att du typ tänker att milen och t.ex tjejmilen inte är för dig stärker ju det du säger – att du inte ser dig som en löpare (men att andra gör det).
    Du har definitivt både kapacitet och förmåga redan. Du ÄR en löpare. Och en extra bra sådan för du har en massa bra grundstyrka att luta dig emot, som kommer få dig att klara mer, längre och snabbare.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.