Blivande instruktör måste inspireras!

Om ett par veckor är det åter dags att gå i skolan, på SAFE! Steg 2 och 3 väntar och efter det är jag färdig att söka licens och söka jobb som instruktör inom funktionell styrka. Därför passade jag idag på att gå på ett gruppass på Friskis för första gången på över ett halvår!

Det var mitt favvopass CirkelFys med min favvoinstruktör som väntade! Nio stationer med 45 sek arbete, 15 sek vila då du förflyttar dig till nästa station – detta i tre varv! Pulsen drar iväg, svetten rinner, mjölksyran i benen kommer som ett brev på posten och leendet är stort! Avslutar med funktionell rörlighet och lyckan är total! Precis vad jag vill ha av ett gruppass!

Stationerna för dagen var.
– utfall med pinne
– rotation med vikt på bosuboll
– upphopp med saxning
– rumplyft på steplåda
– armhäving med släpp
– benböj med rotation + vikt
– rodd med gummiband
– sidoförflyttning mellan 2 koner
– plankan med benlyft
image

Jag kommer att gå på olika gruppass nu i april för att inspireras i mitt kommande yrke, som instruktör…!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.