Chokladmousse, det godaste receptet!

Kategorier Efterrätter/desserter/gotte, Recept

Nu är det dags för ännu ett recept på chokladmousse, även denna med avokado som bas. Vi gör denna varje helg och blir lika förvånade varje gång vi njuter av den! Den är försvinnande god och innehåller bara bra saker för dig och din kropp (så länge du köper kvalitetschoklad!).

– 2 mogna avokados
– 6 blötlagda dadlar
– 1 dl kokosmjölk
– 40gr choklad av hög kvalitet
– 1 dl tinade blåbär
– 1 tsk honung
– en nypa vaniljpulver
Smält chokladen över ett vattenbad, tillsätt kokosmjölken och blanda. Lägg övriga ingredienser i en mixer och mixa slät, tillsätt choklad/kokosröran och mixa lite till. Häll upp i tre vackra glas och ställ kallt en halvtimme. Servera med vispad grädde och toppa med hallon. NJUT!
mousse

3 kommentarer till ”Chokladmousse, det godaste receptet!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.