Med fjärilar i magen!

På väg till SAFE för att äntligen få gå steg 2 & 3i min utbildning till gruppinstruktör! Har längtat efter att få vara i den kreativa och sprudlande miljön med likasinnade! Tänk att få gå omkring i sköna träningskläder, prata träning, lära sig om träning och omsätta det i sin egen kropp! Denna gång blir det mindre sittande i skolbänk och mer rörelse i träningssalen 🙂
image

Vet inte hur jag skulle ha förberett mig på bästa sätt, men jag har bläddrat lite i pärmen från Steg 1 och äntligen läst min bok om MAQ-MuscleActionQuality! (Har legat på nattduksbordet sen oktober…)

Känns extra pirrigt då jag är gräsänka och min pappa erbjöd sig att ha mina killar hemma hos sig denna helg! Så ikväll är det bara jag ensam hemma i stora huset, med bara mig själv att tänka på…!

2 kommentarer till “Med fjärilar i magen!”

  1. Jag har en nyfiken fråga: jag har förstått att du tränar på Friskis&Svettis, och vad jag har förstått är det ett aktivt val och att du gillar det – alltså inte för att det är enda gymmet i närheten eller liknande. Finns det någon särskild anledning till att du har valt att utbilda sig hos Safe istället för att bli ledare på Friskis?

    1. Hej Sofia!
      Vilken bra fråga 🙂 Jag tränar på F&S för att jag älskar atmosfären, stämningen och hur det ser ut i lokalerna. Varför jag valde SAFE och inte F&S egna utbildning är för att man då arbetar ideellt. Den ersättning man får är arbetskläder och skor, plus gratis träning. Själva utbildningen kostar dig ingenting, mer än att ta ledigt från ditt dagjobb. Jag står för deras värderingar, men tycker att jag som (blivande) instruktör har ett mervärde än kläder och skor, med tanke på all tid man lägger ner på att lägga upp och förbereda pass. I den bästa av världar hade jag kunnat kombinera de två!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.