Jag klarade det!

Fick ett väntat och spännande brev med posten idag. Ett stort kuvert med mitt namn skrivet i stora bokstäver, avsändare var SAFE och kuvertet innehöll domen – skulle jag ha klarat mina två tentor eller inte…? Jaa det gjorde jag – till min stora förvåning!

När jag skrev tentorna i söndags förmiddag hade jag nära till tårar många gånger, kände mig okunnig, osäker och “värdelös”. När tiden var ute hade jag fortfarande två obesvarade frågor, vilka jag bara kryssade i i blindo. Trodde verkligen inte att jag skulle klara av den teoretiska biten, men min magkänsla lurade mig rejält! Klarade teorin med god marginal 77/90 och på det praktiska fick jag 23/27!

Mannen min fick äran att öppna kuvertet, det knöt sig i magen och jag försökte andas kontrollerat medan han läste att jag var godkänd på båda! Jag hoppade, jublade, skrek och sprang omkring i glädjerus här hemma – skrek “öppna champagnen” vilket mannen min gjorde 😀
image

Hejja hejja hejja mig!! Nu är det bara en liten del kvar innan jag har min licens som gruppinstruktör – det praktiska provet. Borde sätta upp en tidsplan för den, men det får vänta nån dag till – nu ska jag njuta av att jag faktiskt är godkänd!

6 kommentarer till “Jag klarade det!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.