Nästa lopp, Vårruset!

Kategorier Utmaningar

Om mindre än två veckor är det dags för nästa lopp. Denna gång är det 5km Vårruset som ska springas! Jag har bildat lag med Ida-Maria som raggat ihop mig och fyra morsor till 😉

Förra årets lopp var ju mitt premiärlopp, och upplevelsen av själva loppet var allt annat än kul, men hela arrangemanget och upplevelsen med mina kollegor var riktigt rolig! I år har dom gjort om och man kan välja antingen Fun Run eller Tidtagning. Jag tog tidtagning och hoppas verkligen att de tjejer som startar då är där i startfållan för att springa och inte luffsa fram i loafers och picknickkorg..!

Vi som deltar i Team Ida-Marias är Linda (som jag sprang med i tisdags!), Alfva, Britta och Victoria (bloggläsare). Håller tummarna för att vädret är tiptop så vi kan njuta av picknickkorgen i vårsolen efteråt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.