“Be your best”

Jag är så glad att jag lyckades köpa en biljett till höstens träningsevent “Be your best” som äger rum 9/11. I blöta, mörka november då man behöver extra energi och redan längtar efter våren, eller iallafall ser fram emot snön och vintern 🙂 En heldag med träning och inspiration, med fantastiska människor som är där för samma sak, komma dit som man är och gå som en stjärna – den bästa versionen av sig själv!

Jag kommer helt klart tvingas ur min bekvämlighetszon under vissa av passen, och är övertygad om att det kommer leda till att jag älskar mig själv och min kropp ännu mer efteråt!

Det är tjejerna bakom Blogger Boot Camp som i samarbete med Allt för Hälsan anordnar detta konvent. Kan ju inte bli annat än succé 😉

Ses vi där?!

4 kommentarer till ““Be your best””

  1. Det ska bli så himla roligt 🙂 Både att träna alla dessa pass men också träffa människor man dagligen inspireras av. Så bra att ha något att se fram emot i gråa November! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.