#Plankan2013

I förra veckan skrev Annie om att hon skulle dra igång en fyra veckors plankutmaning, tillsammans med oss läsare som vill haka på. Jag missade ju hennes utmaning i realtid förra året, och körde den själv rakt av senare under hösten. Så därför tvekade jag inte en sekund över att hoppa på denna utmaning och få pepp och stöd av andra plankare!

Denna gång går utmaningen ut på att planka efter egen förmåga, i antal minuter per vecka. Den första veckan ska jag samla på mig 20min i valfri planka/plankor. Känns helt överkomligt 🙂 Vi kommer peppa varandra genom #plankan2013 och tydligen finns det priser att dela ut till oss som deltar! Förutom en starkare core!

Nu börjar min kropp visa att den vill träna igen, efter fem veckors uppehåll. Kroppen har under dessa vecka tillåtit två yogapass, tre tillfällen på foamrollern, Cross Camp, 4x400m intervaller, The Run och träna under tvång på min SAFE-utbildning, några enstaka promenader (utan power). Ikväll hoppas jag ta mig till Friskis och köra ett Boxpass – jag behöver slå och sparka av mig en del känslor! Återstår att se om jag kommer iväg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.