Fler lopp!?

Kom på igår att det kanske vore bra att börja träna på sträckor som är längre än mina 8km jag myser mig fram på. Nu vet jag ju att all träning jag gjort gör att jag kan pressa mig och min kropp till att hålla ett sub 5min-tempo i 5km! I september väntar ju Tjejmilen och det vore ju kul om jag kunde gå i mål på sub55… Har nog “hittat” en bra sträcka som erbjuder varierat underlag och en del vackra omgivningar – för att nöta fram km efter km på asfalt gör. jag. inte! Iiiie, lite nervös är jag allt, att gå från mysiga 8km till långa 13km – men allt (nästan) sitter i huvudet. Klart jag fixart!

Sen stundar ju Topploppet i höst med! Förra årets lopp och genomförande med mitt lag 3H var en hit och jag hoppas på en repris, kanske med lite nya lagmedlemmar, eller rentav två lag!? Jag hade glömt att jag då, sent på hösten satte mitt dåvarande PB på 25:23! Vill du springa med mig – lämna en kommentar!!

Etiketter:

1 kommentar till “Fler lopp!?”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.