Idag har jag unnat mig!

Minns inte när det var sist, men idag var det en riktigt bra dag att unna mig en thaimassage. Dagen efter Vårruset och ett PB på 5 km, ett boxpass i måndags och en kropp som tydligen vilat sig iform ett bra gäng veckor.

Som tack för det den presterat och tagit mig igenom bjöd jag mig själv på en fantastisk thaimassage, bara ett par hundra meter från där jag bor! Ett paradis på jorden! Ser inte mycket ut alls när man ser skylten utanför en källardörr, men när du öppnar denna dörr möts du av Thailand! Dofter, prydnader och knagglig engelska. Jag visades in i ett rum och efter en stund kom min massör – med de magiska händerna. Jag har aldrig upplevt en liknande massage, hon visste hur man bearbetar en mör kropp. Jag njöt varje sekund, även då det gjorde ont och gick därifrån med en ny och avslappnad kropp. Skulle inte förvåna mig om jag får träningsvärk imorn..!
image

Detta ska jag fortsätta att unna mig, istället för kläder jag kanske egentligen inte behöver! Ikväll ska jag unna mig en whitebeanbrownie och umgås med min man!

Etiketter:

6 kommentarer till “Idag har jag unnat mig!”

  1. Ett sådant bra sätt att unna sig på 🙂 Jag har faktiskt unnat mig massage och behandlingar hela våren och det har varit så bra för både kropp och själ. Visst det kostar lite, men jag avstår gärna andra prylar för att kunna ge mig den njutningen. Det är ett riktigt bra sätt att komma ner i kroppen och jobba med stressen. När jag sjukskrev mig där innan jul och inte riktigt fick kroppen att lugna ner sig var det en grej jag lovade mig själv att hålla i med och det har faktiskt hjälpt mig mycket. Så om du mår bra av det tycker jag absolut att det är värt att lägga pengar på det 🙂 Kram!

  2. Hääärligt Linda! Man ska unna sig! Och som du säger, kläder har du ju redan, så fortsätt unna dig sånt som kropp och knopp mår bra av!

  3. Massage är den bästa investeringen för kropp & själ! Alla borde unna sig det minst en gång i månaden för att bibehålla god hälsa och välmående! Fortsätt med det nu och ge din kropp den bästa belöningen den kan få <3 Stor kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.