Intervaller och Andra andningen på Rosa Skrot

Igår fick jag en förfrågan på Facebook om jag kunde delta i ett tränings/bokevent, då Hanna var tvungen att lämna återbud. Jag blev väldigt glad över frågan och tackade ja, då kroppen svarat så bra på träningen i veckan och jag faktiskt har tiden!

Mötte upp LisaRosa Skrot 07:45 där vi alla som deltog fick färgglada kläder från Röhnisch – rosa såklart! Vi svidade om och gav oss ut på söders gator med Lofsan! Vi väckte en del uppmärksamhet och möttes av leenden från människor vi sprang förbi! Joggade ner till Tanto för att där få instruktioner om vad som väntade, löpintervaller i tre block:

Block 1: 60 sek intervaller, 30 sek vila x 5
Block 2: 30 sek intervaller, 15 sek vila x 10
Block 3: 15 sek intervaller, 15 sek vila x 15
Med intervaller menas – maxa. Med vila menas – jogg i motsatt riktning.

Lätt nedjogg tillbaka till Rosa Skrot! Ett riktigt kul och tufft pass, där jag fick känna att kroppen kan så mycket mer än man tror. Coolt att faktiskt orka maxa de sista intervallerna. Totalt mätte telefonen en sträcka på 6,7km och vi var klara på 40 min! Detta pass är perfekt att göra inför ett lopp, då det ger sprutt i benen som Lofsan uttryckte det 🙂

På Skrotet möttes vi av uppdukad frukost, samtidgt som vi presenterades för Sofie Sarenbrant – författaren till deckaren “Andra andningen”, vilken utspelar sig under Stockholm maraton och 4 timmar. Spännande att höra om boken, hennes träning och och aktiva familj! Jag köpte såklart med mig boken hem, signerad till mannen min!intervaller andra andningen

Tack för en fantastisk start på dagen på alla sätt! Pepp, glädje, andra grymma bloggare och träning i snygg paketering! Lycka till imorn Lofsan 😉

1 kommentar till “Intervaller och Andra andningen på Rosa Skrot”

  1. Pingback: Pigga ben efter intervaller | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.