#plankan2013 – vecka 4

Nu är det slutspurt på denna plankutmaning – och vilken slutspurt sen…! 50 min ska samlas i veckan i valfria plankor..! Hejja hejja! Jag har som mål att göra 7 min per dag, men börjar med att göra 8 min imorn.

I veckan som varit har jag varit bra på att fördela minuterna över dagarna, ända fram till helgen kom..! Missade i fredags och har fått ta igen det under helgen – men det har gått toppen! Jag har åter hittat min core och det känns lättare att stå för varje gång, till skillnad från första veckan då det var en evighet sedan jag stått i plankan – och det kändes. Man blir ju liskom bra på det man tränar 😉

Kom igen – nu kööör vi! Sista veckan – det här klarar vi!
image
image
image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.