Valio Strength Up med Team Nylén

Idag var dagen jag väntat på många långa veckor! Idag var dagen jag skulle få äran att träna för min källa till inspiration Mårten & Malin Nylén. I samarbete med Valio ordnade de en träningsfest i Rålis, för ca 50 personer. I DJ båset stod Petter och fick oss att prestera på max med hjälp av skön musik!
image

I injudan stod att en hemlig gäst skulle delta och jag hoppades på att det skulle vara någon av deltagarna från årets Biggest Loser. Jag hade fel, det var Petter som var den hemliga gästen. MEN tre av årets deltagare var faktiskt med! Jag fick äran att prata med Emma och José en bra stund, fråga om deras resa, berätta om hur den påverkat mig och att jag beundrar dom för det hårda arbete de lagt ner i sig själva för en livsstilsförändring!  Tro, hopp och kärlek! Jag hoppas att vi kommer ses igen framöver 🙂
image

Träningen bestod av nio, eller var det tio, övningar i cirkel. Vi körde två varv med 30sek/40sek hårt arbete och “vilade” mellan varje övning genom förflyttning. Vi fick köra snakerope, bollslams, spurta, sprinta upp för trappor, larvgång med push-up, TRX rip, ViPR, squats och dynamisk/explosiv planka. Hela tiden peppades vi av Mårten, Malin och Petter och av varandra såklart! Träning i grupp = grym energi

Efteråt bjöds vi på lunch av Valio! En picknick i gräset med deras Pro Feel kvarg, bubbelvatten, frukt och en wrap!
image

Tack Terese för platsen jag vann hos dig! Detta var ett event helt i min smak 😀

Etiketter:

2 kommentarer till “Valio Strength Up med Team Nylén”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.