#yoga30d – yogautmaning

Jag skrev häromdagen att jag vill börja med yogan igen och att Jeanna & Vevve dragit igång en utmaning med start igår. Jag bestämde mig för att hoppa på den – den kom ju väldigt lägligt i mitt liv!

Så jag kikade in på yogobe och bestämde mig för att köra Johanna Anderssons “happy hips”. Man kan väl krasst konstatera att mina höfter inte var så happy – men att dom kommer bli! Jag blir lika ledsen varje gång jag “börjar” med yogan, för att jag hinner bli så stel i både kropp och knopp, de långa månaderna som passerar däremellan. Men nu har jag alltså 30 dagar med yoga varje dag! Min kropp och knopp kommer bli så mjuka och följsamma 😉

Jag har även skapat ett konto på yogobe och har fri tillgång till alla yogaklasser under en månad, sen hoppas jag på att vinna denna utmaning – för i potten finns ett års gratis medlemsskap! Det vore jag så tacksam för att få!

4 kommentarer till “#yoga30d – yogautmaning”

    1. Oh nej! Inte ge upp Annah! Du kan bara bli bättre, Johanna är ju som ett gummiband och har yogat flera timmar om dagen i flera år! Riktigt bra på att instruera tycker jag! Kom igen!
      Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.