#plankan2013 – the end

Igår avslutades #plankan2013 – jisses vad fort dessa fyra veckor har gått! Totalt har jag stått i många olika plankor i 140 min! I början kändes det som en omöjlighet att kunna stå 50 min i plankan den fjärde veckan – men det har jag ju faktiskt lyckats med!

Jag upplever att jag engagerar min mage mer i vardagen, men framförallt har jag blivit starkare, orkar ha en snygg hållning och känner inte av någon trötthet eller smärta alls i ländryggen! Bara massa bra saker – så nu ska jag se till att hålla kvar vid dessa plankor. 5 min per dag är mitt mål!

För mig har svårigheten att, under första veckan sprida ut minuterna över veckans dagar, för att sedan ju fler minuter det blev, sprida ut dom över dagen. Jag har i 9 av 10 gånger plankat det sista jag gjort på kvällen…! Därav finns det inte så många bilder på mig i plankläge. De gånger jag lyckats få minuterna gjorda på dagtid är när jag lagt in dom i min träning, eller en gång då jag väntade på att kaffet skulle bli klart..!

Så här har det sett ut:
image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.