En ny vana?

Nu har jag yogat varje dag sen i fredags. Jag har testat energigivande flöden, avslappning, stretchpass och lite annat smått och gott från yogobe. Jag är kär! I min kropp och vad vi utför, i yogan, alla fantastiska instruktörer och lugnet jag känner i min kropp! Jag vill fortsätta med detta för all tid! Det räcker med ett kortare pass på 10 min om man “inte har tid” eller så ger man sig själv och sin kropp en längre session av kärlek och uppmärksamhet!

Det är så häftigt med all kärlek, inspiration och pepp vi ger varandra på Instagram! Hashtagsen vi använder är #yoga30d #yogobe #gobeyogi
image

2 kommentarer till “En ny vana?”

  1. Visst är det härligt med all yoga 🙂 Jag mår ofantligt bra att yoga och känner mig glad över att faktiskt ha tagit mig tid att göra det lite varje dag. Jag gillar längre sekvenser och klasser men det är också underbart att få till små korta stunder på mattan. Ett bra sätt att börja dagen på. Mer yoga åt folket! Kram på dig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.