Mayhem Workout på besök i Stockholm

Älskar Facebook och Instagram! Tänk vad mycket inspiration, pepp och tips man kan få där! Genom Facebook fick jag höra talas om ett träningsevent med Mayhem Workout, från Helsingborg! Kollade med mannen min innan jag tveklöst tackade ja till detta!

Jag har läst om Mr Mayhem och hans tuffa träning hos Sara och förstod att jag skulle utmanas! Vilket jag älskar – det är i utmaningar och när jag tar mig ur min bekvämlighetszon som magin sker!

Enligt Mr Mayhem, aka Kristian, är Mayhemträning en positiv utmaning för din kropp och själ som skapar en möjlighet att ta fram den allra bästa inom dig själv. Man bygger samtidigt upp en oerhört fysiskt stark kropp som förbättras i kondition, styrka och uthållighet.

Passet var i Humlegården med enbart min egen kropp som redskap. Vi var nio förväntansfulla deltagare som nervöst hälsade på varandra och välkomnades av Kristian. Vi arbetade två och två med bla armhävningar, knäböj/jumping jacks, höga knän i tre nivåer, magcirkel, burpees och stafett. En timme flög förbi och att musklerna tidigare hade skrikit av trötthet och mjölksyra försvann av endorfinerna och svettlyckan jag kände!

Jag fick träna med Michaela – en ny bekantskap från Lofsans Facebookgrupp! En stark och snabb tjej med pannben! Hoppas vi ses igen 😉
image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.