Yoga Vibe på skrotet

Igår utmanade jag mig lite extra i min yoga då jag åkte in till stan och gick på ett Yoga Vibe-pass på Rosa Skrot(Fick ju ett klippkort i mars på Reddevent med möjlighet till att träna där tre gånger, fram tom sista juli. Måste utnyttja ett sånt fint erbjudande!)

Passet var så skönt! Instruktören guidade igenom på ett lätt sätt med härlig skånsk dialekt. Det var varmt och nedsläkt i lokalen, tända ljus och rökelse, och något så ovanligt som musik på högre volym än vanligt och den var inte instrumentell.

Kroppen fick flöda igenom, efter egen förmåga och jag kände mig fylld av ny energi efteråt. Försökte verkligen att vara närvarande, släppa tankar som kom, följa kroppens signaler och ge min kropp extra kärlek när den behövde ♥

Efteråt tog jag mig till 8T8 vid Mariatorget och åt en vegetarisk nudelsallad gjord på ekologiska och närodlade ingredienser! Kände mig nästan som en yogi efter detta 😉
image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.