Att leka som vuxen

Idag besökte vi Nils Holgerssons Värld, strax norr om Vimmerby. (Ja, vi valde bort kommersen på ALV för att få valuta för pengarna på en mysig och aktiv äventyrspark!)
Vi, både vuxna och barn, har lekt! Testat på saker jag inte gjort förut, njutit av att se mina barn leka med sina kusiner, skrattat, busat och åkt hem med stora leenden i ansiktet!Vi har trampat trampbåt i “Östersjön”, vevat fram i småbåtar, trampat trampbil, spelat minigolf, hoppat på hoppmatta, undersökt vatten och sand, sett fiskar och hela Sverige i miniatyr, sprungit och ramlat i vattenboll och klättrat bland träden i höghöjdsbana! En tillåtande äventyrspark med lek i fokus!
image

Vattenbollen såg så rolig ut och jag var nyfiken på att testa den. Jag har sett den på tv många gånger och har länge velat få chansen att testa. Jag krånglade mig in i bollen och väntade på att den skulle bli fylld med luft innan jag kunde springa ut i vattnet. Det tog inte många steg innan jag ramlade, upp igen, hitta balansen och springa några steg innan fallet var ett faktum. Jag skrattade så tårarna sprutade och det ekade gott inne i bollen 😀 Två minuter senare och många försök till att springa var jag svettig, lycklig och tårögd när jag krånglade mig ut ur den!
image
Leken fortsatte på högre höjd uppe i tallarna på höghöjdsbanan. Jag älskade varje sekund och njöt av att känna hur träden rörde sig i vinden, ta mig över till nästa träd och tillsist åka linbanan ner tll trygga marken igen! Ett äventyr!
image
Sluta aldrig att leka! Att vara här och nu! Njuta av vad som finns att göra! Kasta sig ut och skratta!

7 kommentarer till “Att leka som vuxen”

  1. Pingback: Min sommarlista | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.