Mina 30 dagars yoga i #yoga30d

Idag har det passerat 30 dagar på yogautmaningen #yoga30d. Hur har dessa 30 dagar varit för mig? Vad händer nu?

Jag har yogat 20 dagar av 30. Tjugo fantastiska pass på Yogobe med inspirerande instruktörer, sköna pass för både kropp och knopp. Jag kände mig verkligen avslappnad i sinnet under och efter passen, mindre stel i både tanke och i min kropp. Jag utmanade mig själv och vågade stå på huvudet, gav kärlek till mina stela höfter och vader och var “här och nu” Sen kom familjens semester, på resande fot i södra sverige, vilket inneburit ingen eller dålig täckning och wifi, vilket lett till att jag inte prioriterat yogan – alls.

För det är vad jag behöver göra för att få till den -den  älskade yogan – jag måste prioritera den och med Yogobe som redskap var det så lätt! Saknar en offline funktion där man kan ladda ner några favoriter på datorn/telefonen och köra pass där man inte har täckning. För jag är inte såpass bekväm eller kunnig med att köra ett pass “själv”.

Om ett par dagar är vi åter hemma och så ska jag återuppta togan och hänga med på #yoga365d. Jag hoppas på att få ta del av någon av vinsterna som delas ut, gärna den där man får ett års medlemsskap det vore toppen! Om inte ska jag försöka lösa ett medlemsskap ändå. Med tanke på våren som ligger bakom mig med sjuksksrivning för utmattningssyndrom är yoga något som jag tänker satsa på – för det gör mig gott! Jordar mig, ger bra energi och jag ger kroppen bra förutsättningar för vardagens stress.

Peppen och kärleken som spridit sig i gruppen av deltagare i utmaningen är så härlig att få ta del av, även om jag senaste tiden inte varit aktiv själv 😉 Stort tack till Jeanna, Vevve och alla fina yogisar på Yogobe!

Nu kör vi  #yoga365d!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.