PB på milen

Ikväll var planen att dra ut på mitt “långpass” på 12 km som jag i vanliga fall springer med sällskap. En mysjogg i prattempo. Ikväll var jag utan sällskap och tänkte dra på i tempot och se hur kroppen svarar.

Planen var att ta mig under 55 min på 10 km och det gjorde jag! 54:34 blev tiden och jag är så jäkla nöjd och stolt över mig själv och min fantastiska kropp! TACK! Kvällen var magisk, med skön luft efter dagens regn och åska, alldeles rosa himmel och vackert ljus i skogen. Nu vet jag att jag kan springa i 5:30 tempo utan att dö 😉 Bådar gott inför Tjejmilen! Tänk vad häftig kroppen är om man vågar tro på sig själv och utmanas! I våras hade jag aldrig trott detta om mig själv! Att jag tillochmed njuter av att springa – galet häftigt!
image

Etiketter:

7 kommentarer till “PB på milen”

  1. Underbart! Nu sprang jag bara 3 km sist, men lyckades hålla 5:45 och det kändes toppen med tanke på att jag senast sprang förra hösten =) Tänkte försöka börja lite smått nu igen. Nästa vecka är det MR =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.