Stark, starkare, flow

Kategorier Personlig utveckling, Träning

Vilket träningsflow jag är inne i nu! Varje pass är en njutning! Jag ökar i  vikter i alla övningar på Starting Strength, springer med lätthet i backar och på milen. TACK kroppen min! Så jäkla gött att känna flyt, känna sig stark, lätt och snabb! När jag ska hämta och lämna viktplattor på gymmet, undrar jag om kilot som står angett verkligen stämmer, de känns så lätta 😉
image

Undrar vad som är vad i detta flow. Upplägget, med få övingar och mer vila än jag är van? Att lägga om kosten till att äta helt vegetariskt 4 dagar av 7? Frukosten som nu är raw bovetegröt?! Jag vet inte, men jag njuter av hur kul det är att träna, hur stark jag känner mig och att löpningen går så bra!

#fuckjante #minkroppärfantastisk

4 kommentarer till ”Stark, starkare, flow

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.