#kroppenärfantastisk

Ni som följer mig på Instagram har kanske sett att jag använder mig av #kroppenärfantastisk För mig betyder inte det att jag är bättre än någon annan. Nej – det är en kärleksförklaring till mig själv och min kropp som tar mig ur bekvämlighetszonen och låter mig utvecklas, växa och ibland träffa nya människor! Jag har gjort en lång resa i träningsvärlden de senaste åren och känner mig äntligen tillfreds med min kropp och älskar den, både för hur den ser ut, men mest för vad vi orkar med!

Här är skillnaden på en otränad, deprimerad, svag, trött, omotiverad Linda jämfört med en ganska tränad, lycklig, stark, pigg och motiverad Linda – 2½ år senare! Det finns inga genvägar, utan små små steg i en hållbar livsstilsförändring där man för varje dag blir lite “bättre” än man var dagen innan!

3ochetthalvtår

Börja göra klokare val för dig själv och din kropp – ge den lite kärlek så får du såå mycket tillbaka! Jag har utforskat olika “dieter” genom åren i jakten på kilon, och trott att det ena efter det andra varit det rätta. Idag har jag lärt mig att lyssna på min kropp och ger den så bra förutsättningar jag kan för att må bra, vara stark och frisk! Gör en förändring för din skull och inte för någon annan – det är du värd!

9 kommentarer till “#kroppenärfantastisk”

  1. Pingback: Livsstilsförändring, i små små steg | Härliga Var Dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.