#beyoga365

Från midsommar och framåt i tjugo dagar körde jag yoga varje dag, i utmaningen #yoga30d Under den tiden hade jag fri tillgång till Yogobes fantastiska videoarsenal med härliga instruktörer. Målet för mig var och är att verkligen få till yogan i vardagen då jag känner mig jordad, lugn, harmonisk, mjukare och starkare i både kropp och själ! Jag är ännu inte där i min practice att jag flödar själv på min matta, utan vill gärna göra det med någon som guidar mig. Dessvärre tog min practice slut där nån gång i juli men nu så ska jag ge mig själv tiden på mattan igen – varje dag!

Med start 1/9 drog Yogobe igång en ny utmaning #beyoga365 med hopp om att yogan ska bli “…din ständiga fyr, som ditt N i kompassen, i en vardag som ständigt möter dig med utmaningar och hinder. Med oss, hos oss och i bland oss kommer förutsättningar ges för att genom yoga, meditation, träning och kost få guidning och inspiration till regelbundenhet i din träning och bättre balans i vardagen, så väl kroppsligt, som mentalt och själsligt.”
image

Nu har jag yogat varje dag sen i söndags, olika solhälsningar och ikväll ett längre ashtanga flöde. Jag säger bara Namaste! Min kropp är fantastisk stel och i behov att mjukgörande stunder…! Jag är ännu inte prenumerant, men funderar på att investera lite pengar i detta, trots min skrala studentekonomi. Jag behöver yogan i mitt liv och tror att den kommer vara fantastisk att ha bakom mig i stunder av tentastress…!

Här hittar du Yogobes hemsida, där du nu kan testa gratis i tre dagar! Det finns även en grupp på Facebook med härlig energi från teamet bakom och alla oss som deltar!

1 kommentar till “#beyoga365”

  1. Elin Johansson

    Vilket bra inlägg. Jag måste också våga möta känslor och tankar och inte skjuta ifrån mig det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.