Tankar inför mitt livs första Tjejmilen

Kategorier Träning

Det är mindre än ett dygn kvar tills det smäller! Tänk vad fort det gått, sen den där dagen i mitten av mars då jag fick för mig att anmäla mig till mitt livs första millopp. Jag har tagit mig ut ur bekvälighetszonen big time! Utforskat längre distanser, sprungit snabbare, långsamt, sprungit kräkjobbiga intervaller – ute, plant, i backar och på löpband! Allt för att förbereda mig på vad som väntar imorn!

Jag ser såå framemot spänningen som kommer darra i luften, förväntan, nervositeten, träningsglädjen, att se alla förväntansfulla tjejer som är där för samma sak (mer eller mindre 😉 ) Jag har försäkt ge min kropp de bästa förutsättningarna inför loppet, med vila från träning sen i onsdags, flödat yoga för att mjuka upp och rullat på foamrollern för egen-massage. Nu är det bara sömnen och maten kvar innan startskottet! Jag hoppas såå att min mage samarbetar med mig under loppet, för det är det enda jag är nervös inför (och värmen). Målet med loppet är att njuta, insupa och springa på sub55! Jag ska springa utan musik eller podcast – vilket jag alltid har när jag springer själv. Men imorn vill jag vara i loppet, känna energin och höra mina medlöpare.

Tidigare idag var jag till Östermalms IP för att hämta ut min nummerlapp. Med mig hem hade jag inte bara den fina goodiebagen, utan även ett par nya helgjutna skoinlägg som jag köpte till bra pris på Intersport (som är en av sponsorerna)! Dessa kommer jag inte använda imorn, då man succesivt ska vänja sig, men jag har höga förväntningar dom!
image

Jag undrar hur långt mitt nästa lopp kommer vara…!? Ja, förutom Topploppet om två veckor 😀

4 kommentarer till ”Tankar inför mitt livs första Tjejmilen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.