Reddville – Pronaxen

Häromveckan fick jag mitt Shesocial-utskick från Reddville. Jag har i 2½ år fått tamponger hemskickade i brevlådan av tjejerna bakom idén om att alla borde få gratis tamponger. Denna månad var utskicket sponsrat av Pronaxen och mitt VIP-paket innehöll, förutom tamponger:
– ask för att ha värktabletter i (och en tampong får även plats)
– sjal från Indiska som min son älskar att leka med
– hårinpackning från Maria Nila
– mascara från Oriflame
image

TACK för mina fina produkter i detta utskick! Jag älskar dom! Vill även Du få tamponger hem direkt i brevlådan? Klicka här och fyll i dina uppgifter – det enda du behöver göra för att få nästa utskick är att svara på några frågor om kampanjen. Lider du av menssmärtor? Isåfall kan du köpa Pronaxen till rabatterat pris hos Apotea om du anger koden pronax20

Etiketter:

2 kommentarer till “Reddville – Pronaxen”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.