Han är yin i vår yang

Vår älskade E har fått mig till insikt. Den har krupit sig på och förra veckan då vi var hemma tillsammans för att förskolan var stängd för studiedag blev det glasklart! Han är yin i vår yang-familj!

Jag, mannen min och L är väldigt lika varandra på så många sätt (såklart väldigt olika också 😉 ) och E är ofta vår totala motsats. Ofta leder det till irritation, frustration och stress – men efter min insikt om att han sååå behövs i vår familj för att balansera oss andra tre – ser jag våra olikheter som en tillgång! Tänk om han inte varit såsom han är, om vi varit fyra yang – vad tråkigt vi skulle ha det. Tack vare insikten kan jag nu många gånger skratta åt det som sker, krama om honom och känna tacksamhet.

Han säger så kloka saker, som får en att stanna upp och reflektera över vad som egentligen är viktigt. Jag hoppas att den egenskapen kommer följa honom hela hans liv! Han är envis, kärleksfull och påhittig! Han är en mästare på att uttrycka tankar, känslor och ideér och kan sätta ord på sånt som man själv ibland inte klarar av.

TACK min älskade unge för att du finns i mitt liv och hjälper mig att bli en bättre människa! ♥

image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.