Tid för familj och återhämtning

Förra veckan var galen! Jag hade tenta i fredags och all tid gick åt till att plugga inför den. Nu håller jag mina tummar för att jag blir godkänd, för jag har svårt att se hur jag ska kunna plugga dubbelt ett par veckor för att klara av den + den nya tentan…!

Passande nog stängde Es förskola tidigt i fredags pga planeringseftermiddag, så jag blev upphämtad av familjen, med en fullpackad bil och så lämnade vi stan och åkte till min storasyster och familj.
image

Vilken belöning 🙂 Vi har umgåtts, pratat, pratat lite till, skrattat, lekt, matat fåren, åkt fyrhjuling, andats den klara luften, ätit gott och njutit av lugnet! En utflykt till naturreservatet Helvetets håla hann vi med också! Det går inte att beskriva med ord, eller med min mobilkamera (himla dumt att glömma kameran hemma!) hur otroligt vackert det var där! En helt ny värld, med fauna jag aldrig sett förut, tystnad, trädens sus, magkittlande höjder och galet vackert! Dessutom tittade solen fram och en regnbåge visade sig på himlen. Kaffe ur kåsa och glada barn!
image

Vi har sovit gott och imorse blev vi inte väckta förrän strax innan åtta, alltså nio sommartid! Tack för den! Perfekt att åka iväg den helgen man ställer om klockan, vi fick en hel timme extra att umgås innan hemresan och fyra timmar i bil!

TACK älskade syster med familj! Detta är en helg jag bär med mig ömt, och killarna är såå nöjda och vill absolut komma tillbaka och se Trollebo i vinterskrud 😀

4 kommentarer till “Tid för familj och återhämtning”

  1. Jag älskar när ni kommer – och avskyr när ni åker!!
    Så oerhört härlig helg och vilka fina bilder!!!
    KRAM från Syster

  2. Åh vad härligt det låter! Alla borde få åka till din syrra och bara vara, njuta av livet! 🙂
    Kram och jag håller tummarna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.