Pusslet ska läggas

Kategorier Personlig utveckling, Utbildning0 kommentarer

Nu är jag inne i sluttampen på min utbildning. Den sista labben är gjord, den sista föreläsningen är hållen och nu ska vi studenter prestera – visa att vi förstått allt som de sjukt kunniga lärarna/docenterna/professorerna lärt oss… Imorn är det tentadax, och om tre veckor ska vi skriva sluttenta. Däremellan ska vi påbörja ett grupparbete och skriva en rapport/kortare avhandling om valfritt ämne.

Jag kommer lägga så mycket tid jag bara kan på att lägga pusslet “människans fysiologi” och försöka förstå mig på allt som försiggår i våra fantastiska kroppar, orsaker, effekter och samband!

Ett pussel som är såå häftigt 😀

image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.