Nu tar jag jullov

I torsdags var det deadline för att lämna vårt elektiv. Vi har jobbat hårt jag och mina kursare, och är såå stolta över vad vi lyckats åstadkomma på så kort tid! Vi skrev ett arbete om hur olika hormoner påverkas av kalorirestriktion, aka 5:2-dieten..! Om vi säger så här – jag har omvärderat min inställning totalt efter all ny kunskap baserat på forskning! Älsk på utbildning 😀

Igår fick vi efterlängtat besked på sluttentan… Jag fick godkänt med god marginal och skrek av glädje här hemma, så killarna blev rädda 😀 Nu kan jag på riktigt andas ut och slappna av, ta ett välbehövt jullov innan min nya tillvaro börjar i januari…! Alla tentor, duggor och arbeten är gjoda och godkända! 

Känns så häftigt att blicka tillbaka och se att det som till en början kändes som en omöjlighet har jag tagit mig igenom och är nu på andra sidan – full med nya kunskaper och erfarenheter och vänner! Den 9/1 ska vi presentera vårt arbete för våra kursare och sen är den här kursen slut – på riktigt!

männfys

Fast helt julledigt tar jag faktiskt inte… Jag har nämligen fått ett jobb och ska jobba några timmar på måndag, sen tar jag ledigt!!! Jag är numera cirkelcoach på Curves och kommer även att leda kostrådgivning i grupp med våra complete-medlemmar…! Wiihoooo! Jobbet är så kul att det inte känns som ett jobb – jag får betalt för att peppa, coacha och hjälpa kvinnor som vill ta hand om sig själva och göra en hållbar livsstilssförändring!

Så i januari börjar ett nytt kapitel i mitt yrkesliv. Jag ska jobba deltid på Curves, plugga på distans, ta min instruktörslicens i Funktionell styrka och läsa till kostrådgivare! Tänk vad livet är häftigt och tar en på nya vägar att utforska!

4 kommentarer till “Nu tar jag jullov”

  1. Så himla kul!!!!! Glad för din skull!!
    Dela gärna med dig av dina nya kunskaper i arbetet ni skrev,intressant!

    1. Tack Jennie 😀
      Summa sumarum. Är man frisk och har ett sunt förhållande till mat är 5:2-dieten jättebra för att få ner “farliga” värden. Men det går minst lika bra att äta näringsriktigt och inte överstiga det rekommenderade dagliga intaget av kalorier för att få bra värden. Vår handledare gör just nu en pågående studie som publiceras senare i vår..!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.